Proje Deneyim Günleri TÜBİTAK Öğrenci Projeleri Deneyimleri

19 Aralık Pazartesi 13:00-15:00

Kağıthane Kampüsü Planet Konferans Salonu

Sunumlar

1. Proje Adı: Mandibular Anestezi, Mental Anestezi Ve İnfiltratif Anestezi Tekniklerinin Çocuk Ve Yetişkin Birey Çeneleri İle Fantom Çene Modellerine Entegrasyonu Proje Ekibi: Ömer Furkan Azizoğlu ( Diş Hekimliği) , Büşra Yılmaz ( Diş Hekimliği), Mahmut Cem Alpaslan (Diş Hekimliği), Barış Parlak ( YTÜ-Mekatronik Mühendisliği)

2. Proje Adı: Kinect Sensörü Aracılığıyla Arttırılmış Gerçeklik Kullanılarak Sanallaştırılmış İnsan Deneyimi Proje Ekibi: Kerim Nas( Bilgisayar Programcılığı),        Melike Mutlu (Bilgisayar Programcılığı), Mert Pehlivan(Bilgisayar Programcılığı)

3. Proje Adı: Okul Öncesi 36- 60 Ay Arası Çocuklarda Teknoloji Kullanımının Dil Gelişimi Üzerine Etkilerinin Agte Ve Tedil Testleriyle Araştırılması Proje Ekibi: Zeynep Arslan( Çocuk Gelişimi), Enes Kazancı ( Dil ve Konuşma Terapisi)

4. Proje Adı: Diş Hekimliğinde Hekim Ve Hasta İletişiminin Tedaviye Etkisi: Mcguire İkna Teorisi Uygulaması Proje Ekibi: İpek Temizer( Diş Hekimliği), Oğuz Bera Manav( Diş Hekimliği), Tuba Polat( Diş Hekimliği), Oğuzhan Özer( Diş Hekimliği)

5. Proje Adı: Aldığı Çıkardığı Sıvı Takibinin Öğretiminde Videolu Eğitim Yönteminin Hemşirelik Öğrencilerinin Bilgi, Beceri Ve Motivasyonları Üzerine Etkisi Proje Ekibi: İpek Agırtmış( Hemşirelik), Şamil Kargı (Hemşirelik),İrem Avcı (Hemşirelik)