Kent Üniversitesi

HAKKINDA

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü; öğrencilerin üniversite yaşamlarında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda zenginleşmelerini sağlamayı, ilgi alanlarını genişletmeyi, ulusal ve uluslararası alanlarda aktif hayatlarını desteklemeyi öncül amaçları arasında değerlendirmekte, bu desteği ise öğrenci kulüpleri ve öğrenci konseyi vasıtası ile hayata geçirmektedir.

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü; öğrenci kulüpleri ve öğrenci konseyi öncülüğünde gerçekleşen etkinliklerde yol gösterme, düzenleme, destekleme ve denetleme rolü üstlenmektedir. Tüm bunların yanı sıra direktörlüğümüz öğrenci odaklı, öğrenci ile birebir iletişim ile iş planını gerçekleştirmektedir.

Öğrencilerimizin üniversite yaşamında akademik hayatın yanı sıra mesleki donanımlarını güçlendirmek üzere ulusal- uluslararası alanda öncü kuruluş yöneticilerini davet etme ve gelen misafirlerimiz ile panel, söyleşi, konferans, seminer vb. etkinlikler düzenlemektedir. Üniversite gençlerimizin araştırmacı, eleştirel ve özgür fikre sahip bireyler olmalarında destekleyici rol üstlenir.

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü olarak Fitness Salonu kullanımı, spor müsabakaları düzenlenmesi ile üniversite gençliğimizin bedensel gelişimlerini desteklemeyi, fiziksel ve ruhsal sağlık önemini benimsetmeyi, psikomotor özelliklerini geliştirmeyi hedefler.

Öğrenci kulüpleri aracılığı ile öğrencilerin yaratıcı, yetenekli, kültürel ve toplumsal değerlere sahip geleceğin aydın yüzleri olması Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü’nün en temel misyonlarındandır.

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü bünyesinde yer alan revir hizmeti ile öğrencilerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın yaşayabilecekleri sağlık sorunlarını gidermeye yönelik ilk ve acil tıbbi yardım desteği sağlamaktadır.

Personel Bilgisi 

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN