Kent Üniversitesi

DIŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI

Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ile “Saha Ziyareti” Toplantılarının son aşaması.

21.12.2022

Ziyaret Kapsamında Kapanış Toplantıları;

Üniversitemiz Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile kapanış toplantılarının ilkini Sayın Rektörümüzle bir araya gelerek başlatmış sonrasında,

Üniversitemiz Rektörü, Rektör Yardımcısı, Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları ve Strateji Geliştirme ve Kalite Planlama Direktörü ile Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı kapanış toplantılarını gerçekleştirmiş ve Dış Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlamıştır.

Toplantının tamamlanmasının ardından, İstanbul Kent Üniversitesi Kağıthane Kampüsünde, Engelli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Erişilebilir Eller Kulübü bünyesinde “Kent Tid Band İşaret Dili Korosu” nun düzenlediği konsere, Değerlendirme Takım Üyeleri ve Üniversitemiz Rektörü ve Yöneticileri de katılım sağlayarak etkinliğimizi onurlandırmışlardır.


 

Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ile “Saha Ziyareti” Toplantıları.

20.12.2022

Ziyaret Kapsamında Sabah Oturumları;

Değerlendirme Takımı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Yabancı Diller Yüksekokuluna eş zamanlı olarak ziyaret gerçekleştirmiş, Müdür ve Müdür Yardımcıları ile ilgili birimlerin Öğretim Elemanları ve Öğrencileriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirilmiştir. 

Ziyaret Kapsamında Öğleden Sonra Oturumları;

Üniversitemizin İdari Birim Direktörleri ve Yöneticileri ile birimlerde bulunan idari personeller ve son olarak Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Merkezleri ile Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile ayrı ayrı toplantılar yapılarak Saha Ziyaretinin ikinci günü tamamlanmıştır.


 

Saha Ziyareti Toplantıları

19.12.2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ile “Saha Ziyareti” Toplantılarına başlanmış ve ilk toplantılarını gerçekleştirmiştir.


 

Ziyaret Kapsamında Sabah Oturumları;

Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı, Rektörümüz, Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalite Komisyonu Üyeleri katılım sağlayarak Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile ayrı ayrı ilk toplantılarını gerçekleştirmiştir.


 

Ziyaret Kapsamında Öğleden Sonra Oturumları;

Değerlendirme Takımı, Diş Hekimliği Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sanat ve Tasarım Fakültelerine eş zamanlı olarak ziyaret gerçekleştirmiş, Dekanlar ve Dekan Yardımcıları ile ilgili birimlerin Öğretim Elemanları ve Öğrencileriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirilmiştir. Son olarak Üniversitemizin Dış Paydaşları ile Değerlendirme Takımı toplantısı yapılarak Saha Ziyaretinin ilk günü tamamlanmıştır.


 

Saha Ziyareti Programı

13.11.2022/18.12.2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ile “Saha Ziyareti Programına” başlanmış ve ilk aşaması olan Kampüs gezilerini gerçekleştirmiştir.

Kampüs gezileri

Üniversitemiz Rektörü ile Rektör Yardımcısı, Genel Sekreteri ve Yardımcıları ile Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı eşliğinde Üniversitemiz kampüslerine gezileri gerçekleştirilmiştir.

Gezi sonrasında üniversite Yönetimi ile Dış Değerlendirme Takımı akşam yemeği ile günü tamamlamıştır.


Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ve İstanbul Kent Üniversitesi Kalite Komisyonu ile ilk online “Ön Ziyaret” toplantısı gerçekleştirilmiştir.

03.11.2022

İlk toplantı

Üniversitemiz Kalite Komisyonu Üyeleri ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı katılımı ile ilk toplantılarını gerçekleştirmiştir.


Sanat ve Tasarım Fakültesi Akademisyen Görüşmeleri

19.12.2022


Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğrenci Görüşmeleri

19.12.2022 


İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğrenci Görüşmeleri

19.12.2022


Meslek Yüksekokulu Akademisyen Görüşmeleri

20.12.2022

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN