202206001 İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE OTOMASYON YAZILIMI VE DONANIMI ALIMI İHALESİ

"İstanbul Kent Üniversitesi Kütüphane Otomasyon Yazılımı Ve Donanımı Alımı İhalesi"

İhale Numarası 202206001
İhale Tarihi 24 Haziran 2022 - 11:00
Satın alınacak Mal/Hizmet Taksim ve Kağıthane Kampüsü için Kütüphane Otomasyon Yazılımı ve Donanımı Alımı
Talep Eden Birim Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü
Satın Alan Birim Satınalma Direktörlüğü
Satın Alma Usulu "16.11.2018 tarihli, 30597 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliğini’nin 16. Maddesi ve 14.09.2020 tarihli, 31244 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İstanbul Kent Üniversitesi İhale Yönetmeliği’nin 16. Maddesine göre Açık İhale Usulü"
İlgili Personel Alp Enerem / alp.enerem@kent.edu.tr
Notlar · Ürün / hizmete ilişkin teknik şartname, sertifikalar, garanti süresi, teslim süresi bilgileri fiyat teklifi ile birlikte paylaşılmalıdır.
· Teklif KDV hariç olarak hazırlanmalıdır.
İhale Dosya Ekleri

· İhale İlanı
· İdari Şartname
· Teknik Şartname