Kurum Dışı Uygulamalı Eğitimler

Üniversitemiz müfredatları kapsamında yer alan zorunlu Kurum Dışı Uygulamalı Ders, İşletmede Mesleki Eğitim ve Stajlara yönelik eğitimin, her bir bölüm/programa özgü uygun kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirilebilmesini sağlamak adına gerekli kontenjan taleplerinin oluşturulup, ilgili kontenjanlar dahilinde planlamanın yapılabilmesi için gerekli işlemlerin bütününü yürütür.

KURUM DIŞI UYGULAMALAR HAKKINDA TEMEL BİLGİLER

KURUM DIŞI UYGULAMALI EĞİTİMLER HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

KURUM DIŞI UYGULAMALI EĞİTİMLER İŞ AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

FORMLAR

• Başvuru formu ve sözleşmeden 1 nüsha çıktı alınmalıdır.
• Başvuru formları dersin kapsamı ile uyumlu olmalıdır. (Başvuru formunuzun türü ile dersin kapsamını öğrenmek için formların altında yer alan Uygulamalı Eğitim Ders Kapsamı başlığından bağlı bulunduğunuz Fakülte/Yüksekokula ait dosyasını incelemeniz gerekmektedir.)
• Tüm işlemlerinizi eksiksiz gerçekleştirmek ve daha fazla bilgi almak için UYGULAMALI EĞİTİMLER İŞ AKIŞI'nı okuyunuz.

UYGULAMALI DERS FORMLARI

UYGULAMALI DERS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

UYGULAMALI DERS SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

(Yalnızca İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kamu hastanelerinde uygulamaya gidecek öğrencilerimiz için gereklidir.)

UYGULAMALI DERS HASTANE EVRAK KONTROL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

(Yalnızca İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kamu hastanelerinde staja gidecek öğrencilerimiz için gereklidir.)

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM FORMLARI

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

İŞLETMELERDE STAJ/MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

(Yalnızca İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı kamu hastanelerinde mesleki eğitime gidecek öğrencilerimiz için gereklidir.)

İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM HASTANE EVRAK KONTROL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

STAJ FORMLARI

STAJ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞLETMELERDE STAJ/MESLEKİ EĞİTİM SÖZLEŞMESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

STAJ HASTANE EVRAK KONTROL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ders müfredatlarında zorunlu stajı bulunmayan öğrencilerimiz,

• Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yaptıkları takdirde isteğe bağlı staj yapabilirler. Ancak isteğe bağlı staj süreleri mezuniyet kredisi hesabına dahil edilmez.

NOT: Kariyer Kapısı başvuruları kabul edilen öğrencilerimiz aşağıda yer alan bilgileri staj başlangıç tarihinden en az 10 gün önce uygulamaliegitimler@kent.edu.tr ye e-posta göndermelidirler. Aksi takdirde sigorta girişiniz olmayacağından staja başlamanız mümkün olmayacaktır.

Uygulamalı Eğitimlere gönderilecek bilgiler:

TC :
Ad :
Soyad :
Bölüm :
Sınıf :
Staj Yapılacak Kurum Adı :
Staj Başlangıç Tarihi :
Staj Bitiş Tarihi :

UYGULAMALI EĞİTİM DERS KAPSAMI

FAKÜLTE UYGULAMALI EĞİTİM DERS KAPSAMI İÇİ TIKLAYINIZ.

YÜKSEKOKUL UYGULAMALI EĞİTİM DERS KAPSAMI İÇİ TIKLAYINIZ.

KARİYER KAPISI (ULUSAL STAJ PROGRAMI)

Kariyer Kapısı; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, kamu kurumları ve gönüllü özel sektör kuruluşları ile buluşturan Ulusal Staj Programıdır.

Kariyer Kapısı hakkında daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ.

Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapıp teklif alan öğrencilerimiz;

• Gerekli evrak ve bilgilere STAJ FORMLARI başlığı altından ulaşabilirler.

• Tüm işlemlerini eksiksiz gerçekleştirebilmek ve daha fazla bilgi almak için UYGULAMALI EĞİTİMLER İŞ AKIŞInı okumalıdırlar.

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN