Misyon Vizyon ve Slogan

Misyon

İstanbul Kent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, Türkiye’nin kalkınma planları çerçevesinde ihtiyaç duyulan nitelikli ve çağdaş iş gücünü yetiştirme misyonuyla hareket etmektedir. Bu doğrultuda, öğrencilere insana ve doğaya saygı kültürünü, doğru bilgiyi yanlış bilgiden ayırt edebilme bilincini ve mesleki gelişmeleri benimseme becerisini edinebilecekleri bir akademik ortam sunulması önemsenmektedir. Ayrıca akademik kadronun Türkiye’nin çalışma hayatını ulusal ve uluslararası bilimsel faaliyetlerle desteklemesi anlayışıyla faaliyet gösterilmektedir.

Vizyon

İstanbul Kent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, üniversitemizin ulusal ve uluslararası rekabette kalite kültürü ile nitelikli ve engelsiz eğitimde fark yaratan, yenilikçi araştırma faaliyetlerine öncülük ederek dünyanın lider üniversiteleri arasında yer alma vizyonunu benimsemektedir. Bu doğrultuda, Meslek Yüksekokulu faaliyetleri, üniversitemizin 2024- 2028 Stratejik Planı uyarınca sürdürülmektedir.

Slogan

Felix, qui potuit rerum cognoscere causas.

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN