Kent Üniversitesi

BÖLÜM BAŞKANININ MESAJI

Dr. Öğr. Üyesi Levent KURT

Bireysel, toplumsal ve bilimsel gelişime katma değer sağlama hedefiyle, heyecan verici İstanbul şehrinde kurulmuş olan İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ne hoş geldiniz!

Akademik ve uygulama yetkinliği yüksek olan bölümümüzde, değerli öğrenme imkanları ve büyük araştırma fırsatları ile topluma ve bilime katkı sunmayı hedef edinmiş bir ekip olarak, öğrencilerin akademik, sosyal ve bireysel gelişimlerini destekleyici ortamlar ve imkanlar sağlıyoruz.

Bölümümüzde hem 4 yıllık lisans öğrenimiyle öğrenme yolculuğuna devam eden, hem de psikoloji alanında ileri düzeyde eğitim alarak araştırma ve uygulamalı becerilerini geliştirmeyi hedefleyen bireyler için, psikolojideki çağdaş teori ve uygulamalarla zenginleştirilmiş kapsamlı bir müfredat sunuyoruz. Yaşam boyu öğrenme hedefinin bir sonucu olarak, öğrenmenin ve yetkinlik geliştirmenin sınıf dışında da devam etmesi için öğrencilerimizin stajlar, araştırma projeleri ve ders dışı etkinliklere katılmalarını, öğrenme deneyimlerini zenginleştirmelerini aktif olarak teşvik ediyoruz.

Psikoloji Lisans Programımıza ek olarak, yüksek standartlardaki ders içi etkinlikleri, araştırma becerileri ve klinik uygulama deneyimleri içeren yüksek kaliteli Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programımızı da keşfetmenizi öneririz. Bilişsel Davranışçı Terapiler (CBT) odaklı müfredatımız, öğrencilerimizi bu alanda başarılı olmaları için gerekli becerileri, klinik deneyimleri ve yetkinlikleri kazandırmaktadır.

Bizimle psikolojinin dinamik ve hızla gelişen uygulama alanlarını keşfederken, dünyada olumlu bir etki yaratmaya adanmış öğretim üyelerimize ve bireysel ve evrensel gelişime katkı sunan, değişim yaratan çalışmalarımıza katılmaya davet ediyoruz. 

İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'ne hoş geldiniz. Burada pek çok olanak ve fırsat keşfedilmeyi bekliyor!

Dr. Levent KURT

Bölüm Başkanı

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN