Kent Üniversitesi

PROGRAM BAŞKANININ MESAJI

Program Başkanı V.

Sevgili öğrencilerim,

Kent Üniversitesi Elektronörofizyoloji Programını seçerek eğitiminiz ve gelecekteki meslek hayatınız için önemli bir adım attınız. Bizler burada sadece donanımlı, iyi eğitimli birer teknisyen değil aynı zamanda vicdan ve empati sahibi sağlık çalışanları olmanız için de elimizden gelenin en iyisini vermeyi hedefliyoruz.

Gerek teorik ders programımız, gerek pratik uygulamalarımız ile dolu ve kaliteli bir müfredat sizleri bekliyor. Anatomi, Fizyoloji, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Biyoloji, Nöroloji, Mikrobiyoloji, Halk Sağlığı, Sağlık Mevzuatı, Psikoloji, EEG-EMG vb. dersler yanında Elektronörofizyoloji uygulamaları programımız müfredatı içinde yer almaktadır. Bunun ötesinde Kariyer gelişimi, İş sağlığı güvenliği, çeşitli Seçmeli dersler, İngilizce dersler kişisel gelişiminiz üzerinde son derece etkin olacak derslerdir..

Programımızden mezun olan öğrencilerimiz; mesleğinde yetkin, grup içinde uyumla çalışan, etik deerlere sahip, teknolojiye açık, araştırmacı, bilimi sorgulayan bireyler olarak Devlet hastaneleri, Üniversite hastaneleri, Eğitim ve araştırma hastaneleri, Özel hastaneler, Özel kliniklerde iş bulma imkânlarına sahiptir

Geleceğin değerli bir sağlık çalışanı öğrencilerimiz; sağlık ordumuzun bir neferi olduğunuzu her daim aklınızda bulundurunuz. Burada alacağınız üst düzey eğitim ile yurtiçinde ve yurtdışında çok güzel yerlerde çalışma olanağına sahip olacağınıza inancımız tam. Programımızda görev alan tüm öğretim üyesi ve öğretim görevlilerimizle birlikte sizlere kapımız her zaman açıktır. Başarılı, sağlıklı, güzel bir öğretim yılı diliyorum.

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN