Kent Üniversitesi

VATEL Academy & İstanbul Kent Üniversitesi İşbirliğiyle: Mutfak ve Servis Sanatları Akademisi

Tarih : 20.05.2024

Hoş geldiniz! İstanbul Kent Üniversitesi ve VATEL Academy'nin işbirliğiyle oluşturduğumuz Mutfak ve Servis Sanatları Akademisi'ne hoş geldiniz. Bu eşsiz ortaklık, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen otelcilik ve turizm okullarının güçlerini birleştirerek geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedeflemektedir.

VATEL Academy: Dünyanın Lider Otelcilik Okulu

VATEL International Hotel & Tourism School, 1981 yılında Fransa'nın Paris şehrinde kuruldu ve otelcilik ve turizm sektöründe öncü bir rol oynamaktadır. 45 ülkede 55 kampüsü bulunan VATEL, 9000'den fazla aktif öğrencisi ve 45.000'den fazla mezunu ile dünyanın lider otelcilik okulları arasında yer almaktadır. VATEL Istanbul kampüsü ise 11 yıldır genç yöneticileri turizm dünyasına kazandırarak sektöre yön vermektedir.

İstanbul Kent Üniversitesi: Eğitimde Öncü

İstanbul Kent Üniversitesi, Engelsiz Eğitim Vakfı (ENEV) öncülüğünde 2015 yılında kurulmuş olup, eğitim, sağlık ve kültür alanında toplumun gelişmesine hizmet etmektedir. Üniversite, çağdaş, verimli ve etkili eğitim hizmetlerini gençlerle buluşturarak onları uluslararası standartlarda yüksek teknoloji, ileri teknik ve güncel bilimsel gelişmelerle tanıştırmayı amaçlamaktadır.

Akademi Programları ve Fırsatlar

VATEL Academy ve İstanbul Kent Üniversitesi işbirliğiyle oluşturulan Mutfak ve Servis Sanatları Akademisi, uluslararası düzeyde eğitim olanakları sunmaktadır. Farklı dil seçenekleriyle başlayacak olan eğitimler, başlangıç, orta ve uzman seviyelerinde direkt iş edindirmeye yönelik pratik eğitimlerin yanı sıra, hobi amaçlı kurslar da düzenleyecektir.

Kariyer Fırsatları ve Uluslararası İşbirlikleri

VATEL Academy, ulusal ve uluslararası staj ve iş edinme imkanları için de girişimlerde bulunacak, nitelikli yüksek gastronomi mekanlarıyla işbirliği anlaşmalarına imza atarak ülkemizin ve dünyanın önde gelen sektör temsilcileriyle birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşatacaktır.

Başvuru ve Kayıt İşlemleri için İletişim

Eğitim detayları ve eğitim programı yakında burada açıklanacaktır.

Detaylı bilgi almak ve başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

Mail Adresimiz: kuyem@kent.edu.tr

Web sayfası: kuyem.kent.edu.tr

Telefon Numaramız: 0212 610 10 10 veya +90 531 546 16 10

İnstagram Adresimiz: instagram.com/kuyem_

Formu Doldurarak Hızlı Bilgi Edinebilirsiniz! 

Geleceğin otelcilik ve turizm sektörü liderleri arasında yer almak için hemen bilgi alın!”