Tarih : 01.10.2024

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Necmettin Atsü, Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretle, yeni projenin müjdesini verdi. Bu anlamlı ziyarette Okul Müdürü Sayın Sinan Taban ve Müdür Yardımcısı Sayın Cansu Çaykara Yaşar , Rektörümüzün yanında bulunarak kendisine eşlik ettiler.

Rektörümüz, gençlerimizin karşılaştığı en önemli sorunlardan biri olan akne problemi üzerine yeni ve yenilikçi bir projeyi duyuracak olmanın heyecanını duyduğunu ifade etti. Akne ile mücadelede gençlerimize destek olmayı hedefleyen bu projeyle ilgili ayrıntıları önümüzdeki günlerde paylaşılacağını müjdeleyen Rektörümüz, eğitim ve sağlığın bir bütün olarak ele alınmasının önemine vurgu yaptı.

Bu tür girişimlerin, öğrencilerin hem fiziksel hem de psikolojik sağlıklarına katkıda bulunacağına inandığını belirten Rektörümüz, Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi'nde yürütülecek bu çalışmanın, gençlerimiz için umut verici bir başlangıç olacağını dile getirdi.

FOTOĞRAF & VİDEO