Kent Üniversitesi
UND ve İstanbul KENT Üniversitesi arasında 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Saat 11.00 da “Eğitim İşbirliği Protokolü” imza töreni gerçekleşti.

UND ve İstanbul KENT Üniversitesi arasında 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Saat 11.00 da “Eğitim İşbirliği Protokolü” imza töreni gerçekleşti.

Tarih : 04.10.2024

İstanbul Kent Üniversitesi Kağıthane Kampüsünde gerçekleşen protokolde, İşbirliğinden duyduğu memnuniyeti anlatan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. M. Necmettin ATSÜ, UND nin sektörün en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti. Dernek ile yapılacak iş birliği kapsamında bölümden her sene mezun ettikleri öğrencileri sektörün aranılan niteliklerine sahip insan kaynağı olarak istihdamının gerçekleşmesini arzu ettiklerini belirtti.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencilerinin sektörümüze uygun şekilde eğitim almasının önemine vurgu yapan UND Genel Sekreteri Sayın Cihan SÜNEL Lojistik sektörünün ihtiyacı olan İnsan Kaynağında olması gereken başlıca donanım ve gereklilikleri aktardı. Bu donanımlarla mezun olan gençlerin istihdam konusunda hiç zorluk çekmeyeceğinin altını çizdi.

4 yıl boyunca işlenen müfredat ile ilgili bilgileri aktaran Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Murat Koray bu sene ilk defa öğrencilerine 8. Dönemde 4 aylık staj/tam zamanlı iş istihdamı uygulaması getirdiklerini ve bu uygulama ile mezun olacak öğrencilerin Lojistik sektörünü tanımalarında büyük öneme sahip olduğunu aktardı. Sayın Dekanımız Prof. Dr. Hasret ÇOMAK, Lojistik sektörünün ülkemizde yükselişi devam eden en önemli sektörlerden biri olması sebebi ile üniversitelerinde bu bölümü daha çok saha ile bir araya getirme arzusunda olduklarını belirtti. UND İcra Kurulu Başkanı Sayın Alper Özel, işbirliği kapsamında derneğin imkanlarını seferber ederek gereken çalışmaların yapılacağını aktardı.  UND Akademi Müdürü Sayın Seda Gültekin benzer işbirliklerinde yapılan çalışmaları aktararak, İstanbul Kent Üniversitesi ile de yapılacak çalışmalar için mutlu olduklarını ifade etti. İstanbul Kent Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Murat Baybalı’ya Üniversiteleri ve Derneğimiz arasındaki iş birliğinde sağlamış oldukları emeklerden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FOTOĞRAF & VİDEO