Sayın Prof. Deepak M Kalaskar, Eczacılık Fakültesi'nde Honorary Professor (Fahri Profesör) olarak görev alacaktır.

Tarih : 05.09.2024

University College London-Tıp Fakültesi, Ortopedi ve MSK Bilimi Bölümü-Cerrahi ve Girişimsel Bilimler Bölümü öğretim üyelerinden Sayın Prof. Deepak M Kalaskar, Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Atsü'nün davetiyle üniversitemiz Eczacılık Fakültesi'nde Honorary Professor (Fahri Profesör) olarak görev alacaktır. Üniversitemize hoş geldin Prof. Deepak M Kalaskar.

Dear Prof. Deepak M Kalaskar, one of the faculty members of the Department of Orthopedics and MSK Science, Department of Surgery and Interventional Sciences in the Faculty of Medicine at University College London, will serve as Honorary Professor at the Faculty of Pharmacy of our university upon the invitation of our Rector Prof. Dr. Necmettin Atsu. Welcome to our university, Prof. Deepak M Kalaskar.