Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Atsü İkinci dönem Rektörlük mazbatasını, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR'dan teslim aldı.

Tarih : 24.08.2024

Geçtiğimiz günlerde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile, Sayın Prof. Dr. Mehmet Necmettin ATSÜ’nün, İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü olarak yeniden atama kararı, resmî gazetede yayımlandı. İkinci dönem Rektörlük mazbatasını, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR’ın takdim ettiği Prof. Dr. ATSÜ; önlerindeki ilk eğitim dönemi olan 2024 - 2025’ten itibaren, görevi süresince, akademik kadro ve öğrencileri kapsayan pek çok ulusal - uluslararası proje ve çalışmalar eşliğinde, İstanbul Kent Üniversitesi’nin büyüme - gelişme misyonunu, çağdaş adımlarla ve aynı kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.

FOTOĞRAF & VİDEO