Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Atsü, Hindistan İstanbul Başkonsolosu Sayın Mijito Vinito’yu Üniversitemizin Taksim Yerleşkesinde ağırlamıştır.

Tarih : 27.10.2023

Bu görüşme kapsamında; Üniversitemizin Hint yükseköğretim kurumlarıyla ikili akademik işbirliği anlaşmalarının arttırılması ve 2023-2024 Akademik Yılı içerisinde Üniversitemiz ile Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek bilim, kültür, sanat ve gastronomi alanındaki etkinlikler gibi birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Toplantıya, Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcimiz Öğr. Gör. Emre Atsü de katılım sağlamıştır.