Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Atsü, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu  Sayın Olga Hajflerová’yı Üniversitemizin Taksim Yerleşkesinde ağırlamıştır.

Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Atsü, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Sayın Olga Hajflerová’yı Üniversitemizin Taksim Yerleşkesinde ağırlamıştır.

Tarih : 16.10.2023

Bu görüşme kapsamında; Üniversitemizin Çek yükseköğretim kurumları ile Erasmus+ programı çerçevesinde anlaşmalarının arttırılması, öğrencilerimize Çek firmalarında staj ve kariyer imkanı sunulması ile ilerleyen dönemde Üniversitemiz ve Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek bilim, kültür, sanat ve gastronomi alanındaki etkinlikler gibi birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Toplantıya, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nda Muavin Konsolos olarak görev yapmakta olan Jana Kostrounová ve Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcimiz Öğr. Gör. Emre Atsü’de katılım sağlamıştır.