Tarih : 17.09.2024

İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Yegane Güven, "Excellent Mature Career Educator in Dental Education" ödülüne layık görüldü. Bu prestijli ödül, Avrupa Diş Eğitimi Birliği (ADEE) tarafından düzenlenen 2024 Leuven-Belçika toplantısında Prof. Dr. Güven’e takdim edildi. Aynı zamanda, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Elif Sepet de toplantıya katılım sağladı. Üniversitemiz adına büyük bir gurur kaynağı olan bu başarı, diş hekimliği eğitimindeki yüksek standartlarımızın bir göstergesi olarak öne çıkıyor.