Prof. Dr. Yegane Güven, "Diş Hekimliği Eğitiminde Mükemmellik" Ödülü'ne layık görülmüştür.

Tarih : 22.07.2024

İstanbul Kent Üniversitesi olarak, Diş Hekimliği Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri ABD Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yegane GÜVEN’in elde ettiği büyük başarıyı gururla paylaşmaktayız. Prof. Dr. GÜVEN, Avrupa Diş Hekimliği Eğitimi Derneği (ADEE) tarafından "Diş Hekimliği Eğitiminde Mükemmellik" Ödülü'ne layık görülmüştür.

ADEE’nin diş hekimliği okulları, uzman toplulukları ve ulusal derneklerden oluşan geniş tabanlı üyeliği tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda, Olgun Kariyer Eğitimcisi kategorisinde ödüle layık görülen hocamız, diş hekimliği eğitimine yaptığı değerli katkılar ve özverili çalışmaları ile bu prestijli ödülü kazanmıştır.

Prof. Dr. Yegane GÜVEN’i bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyor, gelecekteki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.