Prof. Dr. Özgür Önder Kuşçu, Göteborg/İsveç’te gerçekleşen 17. EAPD Kongresi’nde çocuklarda kaygı ve ağrı kontrolüne yönelik araştırmalara verilen “SVK Sedation Award” kazanmıştır.

Tarih : 23.07.2024

İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden Prof. Dr. Özgür Önder Kuşçu, çocuklarda kaygı ve ağrı kontrolü üzerine yaptığı çalışmalarla büyük bir başarı elde etti. 12-15 Haziran 2024 tarihlerinde Göteborg'de düzenlenen 17. EAPD Kongresi'nde, "SVK Sedation Award" ödülünü kazandı. Bu prestijli ödül, çocuklarda kaygı ve ağrı kontrolüne yönelik araştırmaları için verilmiştir.

Kuşçu'nun bu başarısı, İstanbul Kent Üniversitesi'nin akademik yükselişinde önemli bir kilometre taşı olarak kaydedilmektedir. Üniversitemiz, bilimsel araştırmalara verdiği destekle uluslararası alanda da tanınmaya devam etmektedir.