Prof Dr. George N. Vlahakis’in Üniversitemizi Ziyareti

Tarih : 01.02.2024

Hellenic Open University (HOU), Beşerî Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. George N. Vlahakis, 1 ŞUBAT 2024 PERŞEMBE günü İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültemizi ziyaret etmiştir.  Ziyaret kapsamında, HOU ve İstanbul Kent Üniversitesi arasında gerçekleşecek olan önemli iş birliği olanakları müzakere edilmiştir. Saat 10.00’da Bölüm Başkanları ile Erasmus Koordinatörünün katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda iki üniversite arasında yapılacak anlaşmalar detaylı bir şekilde ele alınmıştır.  Prof. Vlahakis, ikili ve çok taraflı anlaşmaların yapılmasını prensip olarak kabul etmiştir. Aynı zamanda Yunanistan’da bulunan diğer üniversitelerle iş birliği konusunda tavsiyede bulunacağını ifade etmiştir.  Bu yönde yapılacak iş birliğinin akademik personel ve öğrencilerimiz için önemli kazanım olacağı değerlendirilmektedir. İş birliği konularının daha sonra ilan edilmesi kararlaştırılmıştır.

FOTOĞRAF & VİDEO