Prof. Çomak’ın baş editörlüğünde “Cyber Environment and International Politics” kitabı yayımlandı

Tarih : 09.12.2022

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hasret Çomak’ın baş editörlüğünü yaptığı ve bir makale ile katkıda bulunduğu Cyber Environment and International Politics (Siber Ortam ve Uluslararası Politika) kitabı Londan Transnational Press London (TPLondon) yayınevi etiketi ile yayımlandı.

449 sayfada oluşan kitap; siber güvenlik, uluslararası hukuk, siber terörizm ve daha birçok konuya odaklanıyor. Kitapta Üniversitemizin İngilizce Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ozan Örmeci ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Görevlisi Cansu Arısoy Gedik de makale bölümleri ile yer alıyor.