Mutfak ve Servis Sanatları Akademisi’nin lansmanı

Tarih : 23.05.2024

İstanbul Kent Üniversitesi ve Fransız Otel ve Turizm İşletmeciliği Okulu Vatel iş birliğiyle kurulan Mutfak ve Servis Sanatları Akademisi’nin lansmanı Fransız Kültür Merkezi’nde yapıldı.Bu iş birliğini duyurduğumuz için çok heyecanlı olduğumuzu dile getirmek isteriz! Lansmana Fransa İstanbul Başkonsolosu Olivier Gauvin,Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney,Kültür Ateşesi Charles Le Gargasson,Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Üyesi Ceren Yılmaz,Hasan Yılmaz,Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Atsü,Kurucu Vakfımız Genel Müdürü ve Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Üyesi Alican Cingöz,Vatel Grup Uluslararası Geliştirme Direktörü Aline Renard-Wang,Vatel İstanbul Kurucu Direktörü Ali Doğan Çamak,İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcisi Ögr. Gör.Emre Atsü, Üniversitemiz Yönetimi,Üniversitemiz akademik kadrosu ve iş birliğimizi gerçekleştireceğimiz Vatel Academy'den bir çok isim katılım sağladı.İş birliğinin detayları önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır,ön bilgilendirme için kuyem.kent.edu.tr adresine giderek form doldurabilirsiniz.

FOTOĞRAF & VİDEO