Meslek Yüksekokulu Adalet Programı Öğrencilerirmiz, 54. Intersteno Kongre Ve Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonası’na Katıldı.

Tarih : 23.07.2024

Birleşmiş Milletlere bağlı Intersteno Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu tarafından düzenlenen 54. Intersteno Kongre ve Dünya Bilgisayar Klavye Şampiyonası, Polonya’nın Katowice şehrinde 13-17 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.

29 ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonası’na, Türkiye’den katılmaya hak kazanan tek üniversite, İstanbul Kent Üniversitesi olmuştur. Meslek Yüksekokulu Adalet Programı hocalarımızdan Öğr. Gör. Sevil Keskin’in Türkiye Jürisi olarak görevlendirildiği yarışta yine Adalet Programı öğrencilerimiz Derya Tunç ve Baran Öz ülkemizi ve Üniversitemizi temsilen yarışmaya katılmışlardır. Gerek Öğr. Gör. Sevil Keskin hocamızı gerekse de öğrencilerimiz Derya Tunç ve Baran Öz’ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.