İÜ Hemşirelik Fakültesi'ne Akademik Zİyaret

Tarih : 18.10.2024

17.09.2024 tarihinde İstanbul Kent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi  Hemşirelik Bölüm Başkanı ve Dekan yardımcısı Doç. Dr. Seher Yurt ve hemşirelik bölümü akademisyen hocaları, İstanbul Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne sağlık alanında akademik iş birliklerini güçlendirme çalışmaları kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında, hemşirelik eğitiminde yenilikçi yaklaşımlar, klinik uygulama olanaklarının geliştirilmesi ve ortak araştırma projeleri gibi çeşitli alanlarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, her iki kurum arasında güçlü akademik bağların oluşturulması hedeflenerek, gelecekteki ortak projelerin temelleri atıldı.

Bizi ağırlayan İÜ Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayfer Aydın ve değerli akademisyenlerine teşekkür ederiz.