İstanbul Kent Üniversitesi ve Erdem Sağlık Grubu Arasında Yeni İş Birliği!

Tarih : 30.09.2024

Büyük bir mutlulukla duyuruyoruz ki, Erdem Sağlık Grubu ve İstanbul Kent Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim Uygulamalı Staj İş Birliği Protokolü imzalandı. Bu önemli anlaşma, geleceğin sağlık profesyonellerinin eğitimine katkıda bulunmak ve öğrencilere uygulamalı deneyim sağlamak amacıyla hayata geçirildi.

Protokol, Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Atsü, Erdem Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Külünk tarafından imzalandı. Bu iş birliği sayesinde, öğrencilerimize sağlık sektöründe kaliteli bir eğitim ve staj imkanı sunarak, hem teorik bilgilerini pekiştirme hem de iş hayatına en iyi şekilde hazırlanmalarına destek olmayı hedefliyoruz.

Bu yeni adım, hem sağlık sektörüne hem de geleceğin sağlık çalışanlarına katkı sunacak!

FOTOĞRAF & VİDEO