Tarih : 26.04.2024

Gurur Dolu Zafer: İstanbul Kent Üniversitesi Karate Takımı Türkiye Üniversitelerarası Şampiyonası'nda Parladı!

İstanbul Kent Üniversitesi Karate Takımı, 23-25 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonası'nda muhteşem bir performans sergiledi. Takımımızın azmi, disiplini ve özverisi, bu şampiyonada gösterdikleri üstün başarılarla taçlandı.

Şampiyona boyunca sergilenen başarılar arasında takımımız ve sporcularımız 1 Takım Üçüncülüğü, 2 Birincilik ve 2 Üçüncülük ile şampiyonayı başarıyla tamamlamıştır. Sporcularımızın bu başarısıyla, Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanmaları ayrı bir gurur kaynağı oldu. Onların yetenekleri, disiplinleri ve kararlılıkları, sadece kendi alanlarında değil, aynı zamanda üniversitemizin adını da dünya çapında duyurmaya devam edecek.

İstanbul Kent Üniversitesi olarak, sporcularımızı gururla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu zafer, sadece bir şampiyonluk değil, aynı zamanda birlikte çalışmanın, azmin ve tutkunun ne kadar büyük bir güç olduğunu da kanıtladı. Gelecek yıllarda da aynı başarıları birlikte kutlamayı dört gözle bekliyoruz!

FOTOĞRAF & VİDEO