Tarih : 15.12.2021

Hindistan Cumhuriyeti’nin İstanbul Başkonsolosu Sayın Sudhi Choudhary, Üniversitemize dostluk ziyaretinde bulundu ve Rektörümüz Prof. Dr. M. Necmettin ATSÜ ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme kapsamında Üniversitemiz ve Hint yükseköğretim kurumları arasındaki akademik iş birliği anlaşmalarını geliştirme amaçlı fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Üniversitemiz kütüphanesine Hint kitapları hediye etti. Bununla birlikte, Ocak ayı içerisinde ortak düzenlenecek fotoğraf sergisi için Üniversitemizde keşif gezisi yapıldı.