Kent Üniversitesi
HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Andreas Engelen ile 4 araştırma görevlisi ve 10 öğrenciden oluşan 15 kişilik Alman grup, 18-25 Ekim tarihleri arasında Üniversitemizi ziyaret etmiştir.

HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Andreas Engelen ile 4 araştırma görevlisi ve 10 öğrenciden oluşan 15 kişilik Alman grup, 18-25 Ekim tarihleri arasında Üniversitemizi ziyaret etmiştir.

Tarih : 26.10.2023

İstanbul Kent Üniversitesi ve Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf (HHU Düsseldorf) arasında imzalanan ikili akademik iş birliği anlaşması uyarınca bu sene ikincisi düzenlenen kısa dönem öğrenci değişim programının birinci ayağı kapsamında; HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Andreas Engelen ile 4 araştırma görevlisi ve 10 öğrenciden oluşan 15 kişilik Alman grup, 18-25 Ekim tarihleri arasında Üniversitemizi ziyaret etmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen kısa dönem öğrenci değişim programının ilk ayağı; Kağıthane Yerleşkemizde düzenlenen dersler, Türk-Alman Üniversitesi ziyareti, Bursa'da gerçekleştirilen mesleki geziler dahilinde Türkün Holding'in ev tekstili markası Vanelli ve Diniz Adient Oto Donanım fabrikaları ziyaretleri ile İstanbul'da gerçekleştirilen kültürel, turistik ve sosyal etkinliklerden oluşmuştur.

İlgili Alman grubu, Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcimiz Öğr. Gör. Emre Atsü liderliğinde İşletme ve Uluslararası Ticaret & Lojistik bölümlerinden seçilen öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz ile Genel Sekreter Yardımcımız Av. Murat Baybalı ve Kariyer Gelişim & Mezunlar Ofisi Sorumlumuz İsa Mustafa Cengizoğlu ağırlamıştır.

Başta HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsü Başkanı Prof Dr. Andreas Engelen ve asistanları olmak üzere bu değişim programının organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Son olarak, iki kurum arasındaki bağların kurulmasına vesile olan AUNDE Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su aynı zamanda Borussia Mönchengladbach Başkanı Sayın Rolf Königs’e en derin şükran ve saygılarımızı sunarız.

Kısa dönem öğrenci değişim programının ikinci ayağı için 2023-2024 Akademik Yılı içerisinde Almanya’nın Düsseldorf şehrine gerçekleştireceğimiz ziyareti dört gözle bekliyoruz!

FOTOĞRAF & VİDEO