Hemşirelik Bölümü Birinci Sınıflar Oryantasyon Programı

Tarih : 18.10.2024

Hemşirelik Türkçe ve İngilizce Bölümlerine yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerin oryantasyon eğitimleri Hemşirelik Bölümü Akademisyenleri tarafından 01.10.2024 tarihinde iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Program Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seher Yurt tarafından hemşirelik mesleğinin tanımı, tarihi, geçmiş ve günümüzde nerede olduğu ve mesleğin öneminden bahsedilmesi ile başlatıldı. Akabinde bölüm akademisyenleri tarafından Üniversite, fakülte ve bölüm tanıtımı, yönetmelik ve yönergeler anlatıldı. Mayıs 2024 tarihinde Erasmus + BIP ile Estonya’ya giden öğrencilerin deneyim paylaşımı, hemşirelik bölümü kulüp tanıtımı ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi tanıtımı ile oturumlar sonlandırıldı.

FOTOĞRAF & VİDEO