Gastronomi Workshops
Tarih : 22.03.2022
İstanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi eğitim programları kapsamında Gastronomi Workshops başlıyor.
Taksim Kampüsünde gerçekleşecek olan workshoplarda alanında uzman isimlerden mutfağın inceliklerini öğrenebileceksiniz.
Workshop | Eğitmenler | Ücret | Tarih/Saat |
Pizza-Focaccia Atölyesi | Doç. Dr. Burak MİL | 250 TL | 9 Nisan 10.00-14.00 |
Makarna ve Makarna Sosları |
Doç. Dr. Burak MİL Öğr. Gör. Münevver KAYA Öğr. Gör. Hilal KESKİN |
250 TL | 16 Nisan 10.00-14.00 |
Mezeler, Salatalar ve Salata Sosları | Ömer BÜBER | 250 TL | 23 Nisan 10.00-14.00 |
Cupcake ve Glazeler | Gamze VATANDOST | 250 TL | 30 Nisan 10.00-14.00 |
*Kontenjanlarla sınırlıdır.
*İstanbul Kent Üniversitesi öğrenci ve personeline %20 indirim uygulanacaktır.
*Detaylı bilgi ve başvuru: kuyem@kent.edu.tr