Kent Üniversitesi

Gastronomi Workshops

Tarih : 22.03.2022

İstanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi eğitim programları kapsamında Gastronomi Workshops başlıyor.

Taksim Kampüsünde gerçekleşecek olan workshoplarda alanında uzman isimlerden mutfağın inceliklerini öğrenebileceksiniz.

Workshop Eğitmenler Ücret  Tarih/Saat
Pizza-Focaccia Atölyesi  Doç. Dr. Burak MİL  250 TL  9 Nisan
 10.00-14.00
Makarna ve Makarna Sosları

 Doç. Dr. Burak MİL

Öğr. Gör. Münevver KAYA

Öğr. Gör. Hilal KESKİN
 250 TL  16 Nisan
 10.00-14.00
Mezeler, Salatalar ve Salata Sosları  Ömer BÜBER  250 TL  23 Nisan
 10.00-14.00
Cupcake ve Glazeler  Gamze VATANDOST  250 TL  30 Nisan
 10.00-14.00

*Kontenjanlarla sınırlıdır.

*İstanbul Kent Üniversitesi öğrenci ve personeline %20 indirim uygulanacaktır.

*Detaylı bilgi ve başvuru:  kuyem@kent.edu.tr

*0531 546 16 10