Gastronomi Öğrencimizin Başarısı
Tarih : 15.06.2022
İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisi Nuray Baş, henüz üçüncü sınıftayken Michelin Yıldızlı otel restoranında tam zamanlı çalışmaya başladı.
Lisans eğitimi sonrası yurtdışında kariyer yapmayı hedefleyen Nuray Baş, bu hayaline üçüncü sınıfta kavuşma fırsatı yakaladı. Üniversitede aldığı uygulamalı eğitimler ve bölüm başkanının katkısıyla birçok mülakat süreci sonrası Michelin Yıldızlı restorana sahip Dubai’deki Atlantis The Palm’de tam zamanlı olarak çalışmaya başladı.
Zorlu bir mülakat sürecinden geçerek işe kabul edildiğini belirten Nuray Baş, “Görüşmelerde mutfak deneyimlerimi ve İngilizce düzeyimi anlattım. Yapılan birkaç görüşme sonrası işe kabul edildim. Üniversitede aldığımız üst düzey uygulamalı eğitimlerle sektöre hazır bir şekilde yetişiyoruz. Bizlere böyle bir fırsat sunduğu için başta bölüm başkanımız Doç. Dr. Burak Mil olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ederim” dedi.