Fransa'nın Toulouse kentinde düzenlenen European Association for International Education (EAIE) Annual Conference and Exhibition'a, İstanbul Kent Üniversitesi olarak katılım sağladık.

Tarih : 18.09.2024

Avrupa'nın en büyük ve prestijli yükseköğretim fuarı olarak kabul gören ve bu sene otuz dördüncüsü 17-20 Eylül tarihleri arasında Fransa'nın Toulouse kentinde düzenlenen European Association for International Education (EAIE) Annual Conference and Exhibition'a, İstanbul Kent Üniversitesi olarak, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ortaklığında kurulan "Study in Türkiye" isimli standın bir parçası olarak katılım sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Fuarda Üniversitemiz, Rektörlük Uluslararası Temsilcimiz Öğr. Gör. Emre Atsü ve Erasmus+ Koordinatörümüz Emel Magriso tarafından temsil edilmektedir.

Fuar boyunca temsilcilerimiz, hali hazırda ikili akademik iş birliği içinde olduğumuz çeşitli yabancı yükseköğretim kurumları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklardır. Temsilcilerimiz aynı zamanda, farklı yabancı yükseköğretim kurumlarının standlarını ziyaret ederek öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimizin faydalanabileceği yeni ikili akademik işbirliği anlaşmaları imzalayıp, Üniversitemizin uluslararası ağını geliştireceklerdir.

FOTOĞRAF & VİDEO