Tarih : 13.08.2024

Rektör Danışmanımız ve Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Muhammet Emin Çam ve Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Ece Güler Avrupa Birliği’nin (AB) desteklediği ve Portekiz Aveiro Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ‘‘Karma Yoğun Programlar’’ kapsamında Almanya, Slovakya, Portekiz, Polonya, İspanya, Fas ve Türkiye’den Tıp, Eczacılık ve Mühendislik Fakültesi lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine nanomalzemeler ve biyolojik etkileri konusunda eğitim verdiler. Öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.