DSÜ'lü Öğretim Elemanlarına Oryantasyon Toplantısı

Tarih : 27.09.2024

Hemşirelik Bölümü tarafından DSÜ’lü Öğretim Elemanlarına yönelik gerçekleştirilen Oryantasyon Toplantısında; İstanbul Kent Üniversitesinin kısa bir tanıtımı yapıldı. Hemşirelik Bölümü akademik kadrosu, öğrenci sayısı, ders işleyişi, devamsızlık süreçleri, ders izlenceleri, kurum içi ve dışı uygulamalar, sınavlar ve aylık gönderilmesi beklenen ders yükü çizelgeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Personel/Öğrenci Bilgi ve İletişim Sistemi (OİS) kullanımı hakkında bilgilendirme yapılarak kullanmaları beklenen tüm işlemler sistem üzerinden uygulamalı olarak gösterildi. İhtiyaç duymaları halinde ulaşmaları gereken birimlerin/kişilerin iletişim bilgileri paylaşıldı. Soru, görüş ve öneriler alınarak toplantı sonlandırıldı.

FOTOĞRAF & VİDEO