Tarih : 25.07.2024

Psikoloji (İngilizce) Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Levent Kurt, Manav Rachna Universitesi, Hindistan'da akademik takvim açılış aktiviteleri kapsamında 'Ders Kitabının Ötesinde: Değişen Dünya İçin Hayat Becerileri İnşa Etmek' konulu seminer vermiştir. (25 Temmuz 2024).

Our Head of Psychology Department Dr. Levent Kurt, delivered a seminar titled "Beyond the Textbook: Building Life Skills for a Changing World" as part of the academic calendar opening activities at Manav Rachna University in India. (July 25, 2024).

FOTOĞRAF & VİDEO