Kent Üniversitesi
 Çocuk Gelişimi Bölümünden Farkındalık Etkinliği

Çocuk Gelişimi Bölümünden Farkındalık Etkinliği

Tarih : 05.12.2022

 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz farkındalık yaratmak amacıyla özel çocuklarla bir araya geldi. 

Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında kabul edilen Dünya Engelliler Günü’nde her yıl çeşitli farkındalık çalışmaları yapılmaktadır. Bu bağlamda İstanbul Kent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencileri, Nefus Nakipoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Bakırköy Mustafa Pars Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. 

Görevli öğrencilerimiz hem engelli hem de normal gelişim gösteren çocuklarımızla birlikte beraber müzikli dans, hareketli oyunlar gibi aktivitelerle öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerini sağladılar. 

Konuyla ilgili konuşan Öğr. Gör. Bilge Konaşoğlu, “Engellerin hayatın ritmini yakalamaya, bir olmaya engel olamayacağının en güzel kanıtı olan bugün de çocuklarımızın yanında olmaktan çok mutlu olduk. Her zaman farkındayız ve yanlarındayız. Etkinlikte emeği geçen tüm öğrencilerimize ve değerli hocalarıma teşekkür ederim” dedi.

FOTOĞRAF & VİDEO