Kent Üniversitesi
9-16 Nisan tarihleri arasında HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsünde değişim programına katılmıştır.

9-16 Nisan tarihleri arasında HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsünde değişim programına katılmıştır.

Tarih : 19.04.2023

İstanbul Kent Üniversitesi ile Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf (HHU Düsseldorf) arasında imzalanan ikili akademik iş birliği anlaşması kapsamında Üniversitemiz İşletme ve Uluslararası Ticaret & Lojistik bölümlerinden seçilen toplam sekiz öğrenci 9-16 Nisan tarihleri arasında HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsünde değişim programına katılmıştır.

Söz konusu değişim programı; HHU Düsseldorf kampüsünde düzenlenen dersler, Mönchengladbach'ta gerçekleştirilen profesyonel ziyaretler ve İstanbul Kent Üniversitesi öğrencileri ile birlikte bu değişim programın bir parçası olan 10 HHU Düsseldorf öğrencisinin katılımıyla yürütülen sosyal faaliyetlerden oluşmuştur.

Almanya'da öğrencilerimize Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Esra Bal Külahi ve Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcimiz Emre Atsü eşlik etmiştir.

Başta HHU Düsseldorf İşletme Kürsüsü Başkanı Prof Dr. Andreas Engelen ve asistanı Gerrit Römer olmak üzere bu değişim programının organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Son olarak, iki kurum arasındaki bağların kurulmasına vesile olan AUNDE Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su aynı zamanda Borussia Mönchengladbach Başkanı Rolf Königs’e en derin şükran ve saygılarımızı sunarız.

23-30 Nisan tarihleri arasında 10 misafir Alman öğrenciyi İstanbul'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz!

FOTOĞRAF & VİDEO