2050 Yılında Nasıl Bir Bağcılar?

Tarih : 06.12.2023

Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Kent Üniversitesi iş birliği ile 06-07 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan “2050 Yılında Nasıl Bir Bağcılar?” sektörel çalıştay öncesi Bağcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Dr.Ömer Furkan Kılıç ve çalıştay ekibi ile son düzenlemeler üzerine toplantı yapıldı.

Ardından İstanbul Kent Üniversitemizin Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanımız Sayın Dr. öğretim üyesi Sayın Sezen Tarakçı ve Dr.Öğretim Üyesi Sayın G.Pelin Olcay, Araştırma görevlisi İlayda Kılıç Bağcılar Belediyesi’nin 65 yaş üzeri yaşlı bakım yaşam merkezi olan Vefahane merkezi ziyareti gerçekleştirildi.

Vefahane Yaşam merkezi müdürü Elif Karaarslan’dan merkez ile ilgili detaylı bilgiler alınıp, merkez gezildi.

FOTOĞRAF & VİDEO