2024 Yılı Mezuniyet Töreni Cübbeleri Hakkında

Tarih : 07.06.2024

Cübbe Kep Kuralları

Değerli İstanbul KENT Üniversitesi Öğrencileri,

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 13 Haziran 2024 tarihinde 11:00- 19:00 saatleri arasında Maximum Uniq Hall’de gerçekleştirilecektir.

• Mezuniyet Törenine, 2023-2024 Akademik Yılı mezunları katılabilecektir.
  • Cübbeler, 10.06.2024 – 12.06.2024 tarihleri arasında, saat 08:30-12:00 ve 13:00-17:00 arasında ilgili Kağıthane Kampüsü ve Taksim Kampüsü Fuaye alanından; 13.06.2024 tarihinde ise mezuniyet alanından temin edilebilecektir. Cübbelerinizi teslim alırken hemen yan tarafta mali işlerin masası bulunacaktır ve buradan dekont onaylatmanız gerekmektedir. Belirlenen tarih aralığında cübbesini almayan öğrenciler mezuniyet törenine katılamayacaktır.
  • Cübbe ve kep teslim alma bedeli 650 TL,'dir.
  • Cübbe ve kep teslimleri, 650,00 TL’nin ödendiğini gösterir banka dekontu, öğrenci kimlik kartı ve cübbe teslim formunun imzalı halinin ibrazı karşılığında gerçekleştirilecektir.
  • Cübbe ve keplerin iadesi, Mezuniyet töreninden sonra Kağıthane Kampüsü ve Taksim Kampüslerinde bulunan Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü ofislerinden 24.06.2024-05.07.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Cübbelerin ayıpsız şekilde teslimi sonrasında öğrenci tarafından CÜBBELER ALINIRKEN MALİ İŞLERE bildirilen IBAN numarasına iade işlemi gerçekleştirilecektir.
  • Tören provası ve yerleşim düzenindeki yerlerini almaları için öğrencilerimizin tören başlangıcından en az 1 saat önce salon içinde yerlerini alması ve Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü ile iletişim halinde olması gerekmektedir. Törende her fakülte ve bölümün velilerinin ve öğrencilerinin salona giriş saati ayrı olacaktır. Pazartesi günü yayınlanacak olan akıştan saatlerinizi takip ederek velilerinizi de ona göre koordine edebilirsiniz.
  • Yerleşim düzeni dikkate alınarak oluşturulan isim listesine göre sahneye davet edileceğinizden, sunucuyu dikkatle takip etmeniz ve sadece size ayrılan alanda beklemeniz gerekmektedir. Bu sıralamayı koruyacak biçimde sahneye çıkmanız Tören akışı ve temsili diplomanızın teslimi için gereklidir. Her bölümden görevli 1 akademisyen sizlere bu konuda yardımcı olarak koordinasyonu sağlayacaktır.
  • Fotoğraf, video çekimi vb. amacıyla misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması tören akışı bakımından önemlidir.
  • Konuklar sadece kendilerine ayrılan yerlere oturmalı ve kendilerine ayrılan süre boyunca bu koltukları terk etmemelidir.

** Cübbe ve kep bedeli 650 TL’dir. Tören sonrasında cübbeleri kusursuz teslim etmeniz halinde 200 TL iade banka hesabınıza yapılır. Kepler sizlerde kalacaktır.

Kurallara uyduğunuz için teşekkür ederiz.

ÖNEMLİ

**Cübbe ve kep ödemeleri yalnızca banka kanalı ile kabul edilecektir. Kredi kartı ile veya elden ödeme kabul edilmeyecektir.

**Ödeme yapacak öğrencilerin açıklama kısmına “İsim-Soyisim, T.C. Kimlik Numarası ve Cübbe Bedeli” (Örn; Gizem Özdağ 52678936472 Cübbe Bedeli) yazmaları zorunludur. Aksi halde cübbe ve kep teslimi yapılmayacaktır.

Cübbe ve Kep Ücretlerinin Yatırılacağı Banka Bilgileri:

T. Garanti Bankası Cihangir Şubesi
ALICI : İSTANBUL KENT ÜNIVERSITESI
IBAN :TR05 0006 2000 5750 0006 2974 21

Teslim Formu

İade Formu

**Teslim ve İade formlarını cübbeyi almaya geldiğiniz alanda bulabileceksiniz.

*** Çıktı alıp doldurarak daha hızlı alabilirsiniz.