Kent Üniversitesi

2024 Türkiye İhsan Yener İnternet Bilgisayar Klavye Şampiyonası

Tarih : 22.01.2024

Birleşmiş Milletlere bağlı Meslekî bir Organizasyon olan Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu – Intersteno’nun Yönetmelikleri uyarınca Dünya genelinde yapılan Şampiyonalar çerçevesinde  “2024 Türkiye İhsan Yener İnternet Bilgisayar Klavye Şampiyonası” 22 Ocak 2024 / 24 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılmıştır.

F klâvye kullanımının yaygınlaştırılması, her düzeydeki resmî ve özel öğretim kurumlarının öğretmen, öğrenci ve mezunlarıyla her yaştaki bilgisayar kullananları, bilimsel ve daha verimli yöntemlerle F klâvye üzerinde (onparmakla + bakmadan) çalışmaya teşvik etmeyi hedeflemektedir.

Şampiyonaya katılan ve başarılı olan öğrencilerimizin sertifikaları, İstanbul Kent Üniversitesi Kağıthane kampüsünde yapılan törenle öğrencilerimize verilmiştir. Törene, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf EREN, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı Başkanı Öğr. Gör. İrem MALATYALI ve öğrencilerimizi şampiyonaya hazırlayan Öğr. Gör. Sevil KESKİN ile öğrencilerimiz katılmıştır.

Üniversitemiz adına yarışan öğrencilerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

FOTOĞRAF & VİDEO