Kent Üniversitesi

2022 EK TERCİH VE TANITIM GÜNLERİ

Tarih : 06.09.2022

İstanbul Kent Üniversitesi Ek Kontenjan Tercih ve Tanıtım Günleri 7 Eylül – 13 Eylül 2022 günleri arasında Taksim ve Kağıthane kampüsümüzde gerçekleşecektir.

Tercih ve Tanıtım günlerinde aday öğrenciler ilgilendikleri bölümler hakkında akademisyenlerden detaylı bilgiye ulaşırken, üniversitemiz öğrencileri ile birlikte kampüs turu yapabileceklerdir.

Üniversitemizi ziyaret eden aday öğrenciler; bölümler, laboratuvarlar, burslar, iş imkânları, sosyal aktiviteler, öğrenci kulüpleri, uluslararası öğrenci hareketliliği gibi birçok konuda ilgili uzmandan sorularına yanıt alırken, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetinden de faydalanabileceklerdir.

Aday Öğrenci İletişim Formu

Bölüm Tanıtım Videoları

Mavi Diploma Kent'te

Ücret Hesaplama Robotu

2022 EK YERLEŞTİRME KONTENJAN VE PUAN TABLOSU

İstanbul Kent Üniversitesi Hakkında:

İstanbul Kent Üniversitesi, Engelsiz Eğitim Vakfı tarafından 2016 yılında kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Berna Yılmaz, Rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü'dür. 

Üniversite bünyesinde 4 fakülte, 3 meslek yüksekokulu ve 1 enstitü bulunmaktadır. İstanbul’un merkezi Taksim’de tarihi Alman Hastanesi’nin mimarisi korunarak inşa edilen merkez kampüsü ve Kağıthane’de yer alan ekolojik ve teknolojik ikinci kampüsü ile eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

 

Adres:

Taksim Kampüsü: Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, NO:71 Beyoğlu (Google Maps)

Kağıthane Kampüsü: Merkez mahallesi, Cendere Caddesi. No:24 Kağıthane (Google Maps)

Telefon:

02126101010

Takip et:

Instagram

Twitter

Youtube