2020 - 2021 Bahar Yarıyılı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

Tarih : 08.02.2021

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Listede yer almayan diğer adayların bilim sınavı sonuçları için lütfen tıklayınız.

*Yedek Liste adaylarının kayıtları ile ilgili bilgilendirme 12.02.2021 tarihinden sonra yapılacaktır.

Kesin Kayıt Tarihleri

Asil :  09-12 Şubat 2021

Yedek : 16-18 Şubat 2021

*Kayıt işlemleri hafta içi 10:00 – 15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

* Hafta sonu kayıt işlemi yapılmamaktadır.

* Daha önce evrak teslimi gerçekleştirildiği için adayların herhangi bir evrak getirmesine gerek yoktur. Ancak eksik evrak ile başvuruda bulunan öğrencilerin belgelerini kayıt esnasında getirmeleri gerekmektedir.

* Asil statüde kayıt hakkı kazanan öğrencilerin belirtilen tarih aralığında kayıt işlemlerini yaptırmamaları durumunda herhangi bir ek süre verilmeyecektir.

Başvuran tüm adaylarımıza teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü