Tarih : 11.10.2024

Yükseköğretim Kurulu tarafından düzenlenen 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katılan Rektörümüz Prof. Dr. M. Necmettin Atsü, Rektör Danışmanımız ve Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Muhammet Emin Çam, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sezen TARAKÇI, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Ok Tokaç ve değerli öğrencilerimiz Ankara'daydı.

Yeni akademik yılı coşkuyla karşılayan üniversitemiz, bilgi ve yeniliklerle dolu bir eğitim dönemine hazır. Öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla, İstanbul Kent Üniversitesi olarak başarılarla dolu bir yıl geçirmeyi diliyoruz.

FOTOĞRAF & VİDEO