Kent Üniversitesi

2023 Mezuniyet Töreni

Tarih : 25.05.2023

Cübbe Kep Kuralları

Değerli İstanbul KENT Üniversitesi Öğrencileri,

2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 22 Haziran 2023 tarihinde 12:00- 19:30 saatleri arasında HALİÇ KONGRE MERKEZİ’NDE gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet Törenine, 2022-2023 Akademik Yılı mezunları katılabilecektir.

  • Cübbeler, 25.05.2023 – 2.06.2023 tarihleri arasında, saat 08:30-12:00 ve 13:00-17:00 arasında ilgili fakülte, enstitü ve meslek yüksekokulu sekreterliklerinden; kepler 22.06.2023 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’ndeki mezuniyet alanından temin edilebilecektir. Belirlenen tarih aralığında cübbesini almayan öğrenciler mezuniyet törenine katılamayacaktır. Hafta sonları, resmî tatil ve tören gününde cübbe dağıtımı yapılmayacaktır.
  • Cübbe ve kep teslim alma bedeli 350 TL,'dir.
  • Cübbe ve kep teslimleri, 350,00 TL’nin ödendiğini gösterir banka dekontu, öğrenci kimlik kartı ve cübbe teslim formunun imzalı halinin ibrazı karşılığında gerçekleştirilecektir.
  • Cübbe ve keplerin iadesi, Mezuniyet töreninden sonraki gün 23 06.2023  ve bayramdan sonraki hafta 3 Temmuz – 13 Temmuz tarihleri arasında ilgili fakülte, enstitü ve meslek yüksekokulu sekreterliklerine yapılacaktır.  Belirlenen tarih aralığından sonra cübbe ve kep iadesi alınmayacaktır.
  • Cübbe ve keplerin ayıpsız şekilde teslimi sonrasında öğrenci tarafından bildirilen IBAN numarasına 200 TL iade işlemi gerçekleştirilecektir.
  • Tören provası ve yerleşim düzenindeki yerlerini almaları için öğrencilerimizin tören başlangıcından en az 1 saat önce salon içinde yerlerini alması ve SKS Daire Başkanlığı ile iletişim halinde olması gerekmektedir.
  • Yerleşim düzeni dikkate alınarak oluşturulan isim listesine göre sahneye davet edileceğinizden, sunucuyu dikkatle takip etmeniz ve sadece size ayrılan alanda beklemeniz gerekmektedir. Bu sıralamayı koruyacak biçimde sahneye çıkmanız Tören akışı ve temsili diplomanızın teslimi için gereklidir.
  • Tören öncesinde, Devlet organları tarafından alınacak tüm tedbir ve kararlar, Mezuniyet Töreni için geçerli olacak ve bu kararlar dikkate alınarak tören programında (iptal, erteleme, program değişikliği gibi) değişikliklere gidilebilecektir.
  • Fotoğraf, video çekimi vb. amacıyla misafirlerimizin sahne ve sahne çevresinde bulunmaması, kendileri için ayrılan alanda kalması tören akışı bakımından önemlidir.
  • Konuklar sadece kendilerine ayrılan yerlere oturmalı ve tören boyunca bu koltukları terk etmemelidir.
** Cübbe ve kep kiralama bedeli 150 TL, satın alma bedeli 350 TL’dir. Tören sonunda cübbe ve kepleri kusursuz teslim etmeniz halinde 200 TL iade banka hesabınıza yapılır.)

Lisansüstü Mezunları:

**Lisansüstü Mezunlarımız Cübbe ve kep teslimleri, 350,00 TL’nin ödendiğini gösterir banka dekontu ile birlikte öğrenci kimlik kartı, ehliyet ya da kimliklerini, cübbe teslim formunun imzalı halini ( haliç Kongre merkezinde doldurulabilir) tören saatinden en erken 2 saat önce, Haliç Kongre Merkezinde Kurumsal İletişim birmine ibraz ederek teslim alabilirler. Mezunlarımız tören sonunda cübbelerini iade ederek kimliklerini geri alacaktır.  Ücret iadesi öğrencilerimiz ile aynı koşullarda geçerlidir.

Kurallara uyduğunuz için teşekkür ederiz.

ÖNEMLİ 

**Cübbe ve kep ödemeleri yalnızca banka kanalı ile kabul edilecektir. Kredi kartı ile veya elden ödeme kabul edilmeyecektir.
**Ödeme yapacak öğrencilerin açıklama kısmına “İsim-Soyisim, T.C. Kimlik Numarası ve Cübbe Bedeli” (Örn; Gizem Özdağ 52678936472 Cübbe Bedeli) yazmaları zorunludur. Aksi halde cübbe ve kep teslimi yapılmayacaktır.

Cübbe ve Kep Ücretlerinin Yatırılacağı Banka Bilgileri:
T. Garanti Bankası Cihangir Şubesi 
ALICI : İSTANBUL KENT ÜNIVERSITESI
IBAN :TR05 0006 2000 5750 0006 2974 21

Teslim Formu

İade Formu

**Teslim ve İade formlarını Fakülte Sekreterinizden/ Meslek Yüksekokulu Sekreterinizden temin edebilirsiniz.