Kent Üniversitesi

Uluslararası Sürdürülebilir İşletmecilik ve Ekonomi Stratejileri Kongresi

Tarih : 10.12.2021

İstanbul Kent Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve LC Waikiki Kurumsal Akademi himayesinde, 10-11 Aralık 2021 tarihleri arasında ilk defa düzenlenecek ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek olan ISBES’e (International Sustainable Business and Economic Strategies Congress-Uluslararası Sürdürülebilir İşletmecilik ve Ekonomi Stratejileri Kongresi) sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Ulusal ve uluslararası düzeyde, alanında önde gelen akademisyen ve sektör temsilcilerinin katılımının hedeflendiği ISBES’te, sürdürülebilirliğin dört temel unsuru olan; ekonomik sürdürülebilirlik, çevresel sürdürülebilirlik, toplumsal sürdürülebilirlik ve kurumsal yönetim sürdürülebilirliği konularının hem akademik hem de uygulama açısından tartışılması amaçlanmaktadır.

İşletmeler için modern çağın en büyük çıkmazı maliyetlerini koruyup, sürdürülebilir politikalarla var olmaya çalışmak iken; akademi, bu politikaları bilimsel alt yapı ile çerçevelendirip, konuyla ilgili öngörüleri sunma çabasındadır. Bu kongre hem sektörel hem de akademik perspektifle sürdürülebilirlik kavramını irdelemeyi amaçlamaktadır.

Türkçe ve İngilizce dillerinde gönderilebilecek özet ve tam metin bildirilerin tümü intihal programından geçirilerek çift kör-hakem süreciyle değerlendirilecektir. Kongre sonrasında, hakem değerlendirmeleri olumlu tamamlanmış tam metin bildiriler, isimleri belirlenmiş olan akademik dergilerde, editörlü uluslararası kitap bölümlerinde ve/veya tam metin kongre kitapçığında yayımlanabilecektir.

Kongrede sunulan tüm çalışmalar ÜAK Doçentlik başvuru kriterlerini ve YÖK akademik yükseltme kriterlerini karşılayacak şekilde ISBN kaydıyla yayınlanacaktır.

ISBES’te görüşmek dileğiyle…

http://isbescongress.com/