Kent Üniversitesi

KARİYER GELİŞİM VE MEZUNLAR OFİSİ

Hakkımızda

İstanbul Kent Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi, öğrencilerimize ve mezunlarımıza profesyonel iş hayatına yönelik teknik bilgi, beceri ve okul sonrası kariyer planları hakkında bilgi vererek yönlendirme olanağı sunmaktadır.

Amacımız; öğrencilerimizin ve mezunlarımızın ilgi alanları, yetenekleri ve istekleri dikkate alınarak iş yaşamına hazırlamak, yıl boyu düzenlenen ve alanında uzman kişiler tarafından verilen kariyer etkinlikleri, rehberlik/danışmanlık/koçluk/mentorluk faaliyetleri sayesinde sektöre profesyonel bir bakış açısı kazandırmaktır.

Kariyer danışmanlığı ile etkili CV hazırlama, iş arama yöntemleri, mülakat simülasyonları, akademik kariyer ve buna benzer birçok konudaki hizmetlerimizle öğrenci ve mezunlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktayız. 

İLKELERİMİZ

  • Öğrencilerin farklı yeteneklere ve özelliklere sahip olduklarını göz önüne alarak, her bir öğrencinin entelektüel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak,
  • Öğrencilerin özel, şahsi bilgilerine saygı göstermek, bu bilgileri gizli tutmak,
  • Tüm öğrencilere eşit davranmak,
  • Öğrencilerin katıldığı programlardaki çalışmalarını ve performanslarını adil, tarafsız ve dürüst olarak değerlendirmek; öğrenmelerine katkı sağlayacak geri bildirimler vermek,
  • Öğrencilere referans verirken adil ve nesnel davranmak.
KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN