2020-2021 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2020-2021 Bahar dönemi yatay geçiş kayıtları 23 Şubat-04 Mart tarihleri arasında yapılacaktır.

Kazanan adaylar aşağıdaki evrakların asıllarını daha önce getirmediler ise kesin kayıtta getirmeleri gerekmektedir. Kesin kayıt için öğrencinin kendisi veya noterden vekil tayin ettiği kişinin belirtilen tarihlerde İstanbul Kent Üniversitesine bizzat gelerek kayıt işlemlerini tamamlaması gerekir.

Kayıt işlemleri Aslı gereken evrakların teslimiMali İşler Onayı ve Kayıt dilekçesinden oluşmaktadır.

Ayrıca kesin kaydı tamamlamak için kayıtlı olunan üniversiteden “kaydında engel yoktur” yazısı mutlaka almış olmalıdır.

Kesin Kayıt Evrakları; (Evrakları başvuru esnasında getirenler kayıtta tekrar getirmelerine gerek yoktur.)

* Öğrenci Belgesi Aslı (e-imzalı, e-devletten ve ıslak imzalı olabilir)

* Nüfus cüzdan örneği,

* ÖSYS Yerleştirme Belgesi,

* ÖSYS Sonuç Belgesi (Tüm puan türlerinin olduğu çıktı),

* Transkript Aslı (Eğitim almadıysa veya hazırlık okuduysa gerek yok),

* Onaylı Ders içeriği (Eğitim almadıysa veya hazırlık okuduysa gerek yok),

* 2 Vesikalık Resim

Önemli; Yurt içi ve Kıbrıs’tan Kabul edilen adaylar Kaydını tamamlamak için kayıtlı olduğu üniversiteden “Yatay Geçiş Yapmasında Engel yoktur” olduğunu gösteren belgenin aslını getirmek zorundalar.
Belgeyi getiremeyen adayların kayıtları yapılmaz. Haklarını kaybederler.

2020-2021 Bahar Dönemi Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız….

Kayıt işlemleri: Aslı gereken evrakların teslimiMali İşler Onayı ve Kayıt dilekçesinden oluşmaktadır.

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN