GASTRONOMİ BÖL. ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI ALIMI İHALESİ

İhale Numarası 201912001
Başlangıç Tarihi 08 Aralık 2019 - 10:00
Bitiş Tarihi 16 Aralık 2019 - 10:00
Satın alınacak Mal/Hizmet İstanbul Kent Üniversitesi Gastronomi Bölümü Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alımı İhalesi
Talep Eden Birim İnşaat ve Yapı İşleri Direktörlüğü
Satın Alan Birim Satınalma ve Lojistik Direktörlüğü
Satın Alma Usulu 16.11.2018 tarihli 30597 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği'nin 16.maddesine göre Açık İhale Usulü
Satın Almanın Yapılacağı Yer Taksim Kampüsü
Satın Almanın Yapılacağı Tarih Aralık 2019
İlgili Personel Aynur Şimşek
aynur.simsek@kent.edu.tr
Notlar · Ürün / hizmete ilişkin teknik şartname, sertifikalar, garanti süresi, teslim süresi bilgileri fiyat teklifi ile birlikte paylaşılmalıdır.
· Teklif KDV hariç olarak hazırlanmalıdır.
· Ürün / hizmet Taksim Kampüsü’ne tedarikçi firma tarafından bedelsiz olarak teslim edilecektir.

İhale Dosya Ekleri
  • İhale İlanı
  • İdari Şartname
  • Teknik Şartname
  • Sözleşme Tasarısı
  • Malzeme Listesi
  • Götürü Bedel Teklif Mektubu
İhale Karar Bildirgesi
  • İstanbul Kent Üniversitesi, Gastronomi Bölümü Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alımı İhalesi işine ait ihale “Öztiryakiler Madeni Eşya San.  Ve Tic. A.Ş.” firmasında kalmıştır. İhale karar bildirgesi için tıklayınız.
KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN