Kent Üniversitesi

Diş Hekimliği Fakültesi 2.Öğrenci Kongresi

İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci Araştırma Projeleri Birimi

İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğrenci Araştırma Projeleri Birimi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında kurulmuştur. Fakülte öğrencilerinin gönüllü olarak araştırma yapmaları için kurulan bir birim olup, İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı olarak faaliyetini sürdürmektedir.

  Pandemi nedeniyle ara verilen çalışmalara 2022-2023 yılında devam edilmeye başlanmış, 5 Mayıs 2023 tarihinde “Diş Hekimliği Fakültesi 1.Öğrenci Araştırma Kongresi” düzenlenmiştir.

Bu yıl, 26 Nisan 2024 tarihinde“Diş Hekimliği Fakültesi 2.Öğrenci Araştırma Kongresi” düzenlenecektir.

Öğrenciler, öğretim üyelerinin yol göstermesiyle yaptıkları çalışmalarını kongrede sözlü bildiri olarak sunmaktadırlar. Kongre günü çekiliş yapılarak sunum yapan öğrencilere çeşitli hediyeler verilmektedir. Ayrıca, öğrencilerimize bir akşam yemeği düzenlenmektedir. Ülkemizdeki tüm diş hekimliği fakülteleri öğrencilerini kongremize katılmaya bekliyoruz. Araştırmalarını sözlü bildiri ya da poster olarak sunabilirler ya da dinleyici olarak katılabilirler. Kongreye katılım ücretsizdir.

2.Öğrenci Araştırma Kongresi:26 Nisan 2024

Sunum için son tarih:30 Mart 2024

Başvuru adresimiz:ikudhfogrenciarastirma@gmail.com

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN