Prof. Bilgin’e Mimarlığa Katkı Ödülü

Tarih : 25.10.2021

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in yanı sıra mimarlık ve yapı sektörü temsilcilerinin geniş katılımı ile 5 Ekim 2021 tarihinde Ankara’da yapılan törenle sahiplerini buldu. Törende, mimarlık ofislerinin yanı sıra yapı sektöründe yer alan yatırımcı, müteahhit, mühendis-müşavir ve yapı malzemesi üreticileri gibi farklı paydaşlar bir araya geldi. Yapı sektörü için seçkin bir buluşma özelliği taşıyan etkinlikte kamu kurumları, akademisyenler ve yerel yönetim temsilcileri de yer aldı.

Törende, Üniversitemizin İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İhsan Bilgin, Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri’nde Mimarlığa Katkı Ödülü’ne layık görülmüştür.

Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.