Kurumsal Dış Değerlendirme Programı Saha Ziyaretleri Başladı

Tarih : 19.12.2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ile “Saha Ziyareti” Toplantılarına başladı. 19.12.2022 tarihinde programın ilk toplantılarını gerçekleşti.

Ziyaret Kapsamında Sabah Oturumları; Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı, Rektörümüz, Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalite Komisyonu Üyeleri katılım sağlayarak Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile ayrı ayrı ilk toplantılarını gerçekleştirmiştir.

Ziyaret Kapsamında Öğleden Sonra Oturumları; Değerlendirme Takımı, Diş Hekimliği Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sanat ve Tasarım Fakültelerine eş zamanlı olarak ziyaret gerçekleştirmiş, Dekanlar ve Dekan Yardımcıları ile ilgili birimlerin Öğretim Elemanları ve Öğrencileriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirilmiştir. Son olarak Üniversitemizin Dış Paydaşları ile Değerlendirme Takımı toplantısı yapılarak Saha Ziyaretinin ilk günü tamamlanmıştır.

FOTOĞRAF & VİDEO